In overleg

Vorige Artikel 1 van 6 Volgende

Live Cooking

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Live cooking is een concept waarbij we op locatie de heerlijkste gerechten bereiden en uitserveren.

Hierbij kunt u kiezen uit verschillende gerechten, van warm tot koud.

Dit gaat in overleg, zodat u de gerechten krijgt die u lekker vindt.

 

Warme hapjes:

Zalmblokje: Zalm file op de huid gebakken op de plaat 

Bief: Groot stuk bief gebakken op de gril, in mooie stukjes gesneden

Honingmosterd soep: Gegarneerd met room en gedroogde parmaham

Courgettesoep: Gegarneerd met room en parmaham

Gefrituurde gamba: Gepresenteerd in klein glaasje met zoetzuur sausje en takje mint

Broodje beenham: Half hard meergranen broodje met stukjes beenham, gegarneerd met honingmosterd saus en takje groen

 

Koude hapjes:

Haring: Geserveerd in klein schaaltje, gegarneerd met roggebrood, uitje en peterselie

Gefrituurde banaan/spekkoek: Rieten mandje gevuld met kruiden en sla, daarop een stukje gefrituurde banaan en spekkoek 

Gazpacho: Koude gebonden tomaten crème soep

Carpaccio: Flinterdun gesneden bief, geserveerd op een bordje, gegarneerd met dressing, pijnboompitjes en sla

Crème Brulee: Vanille toetje met gekarameliseerde suiker

Zalmhapje: Koude gerookte zalm gepresenteerd op stukje geroosterd meergranenbrood met roomkaas

© 2018 - 2020 Poelier Gevers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel