In overleg
Live Cooking
Neem contact op voor de mogelijkheden!
Live cooking is een concept waarbij we op locatie de heerlijkste gerechten bereiden en uitserveren.
Hierbij kunt u kiezen uit verschillende gerechten, van warm tot koud.
Dit gaat in overleg, zodat u de gerechten krijgt die u lekker vindt.
Warme hapjes:
Zalmblokje: Zalm file op de huid gebakken op de plaat
Bief: Groot stuk bief gebakken op de gril, in mooie stukjes gesneden
Honingmosterd soep: Gegarneerd met room en gedroogde parmaham
Courgettesoep: Gegarneerd met room en parmaham
Gefrituurde gamba: Gepresenteerd in klein glaasje met zoetzuur sausje en takje mint
Broodje beenham: Half hard meergranen broodje met stukjes beenham, gegarneerd met honingmosterd saus en takje groen
Koude hapjes:
Haring: Geserveerd in klein schaaltje, gegarneerd met roggebrood, uitje en peterselie
Gefrituurde banaan/spekkoek: Rieten mandje gevuld met kruiden en sla, daarop een stukje gefrituurde banaan en spekkoek
Gazpacho: Koude gebonden tomaten crème soep
Carpaccio: Flinterdun gesneden bief, geserveerd op een bordje, gegarneerd met dressing, pijnboompitjes en sla
Crème Brulee: Vanille toetje met gekarameliseerde suiker
Zalmhapje: Koude gerookte zalm gepresenteerd op stukje geroosterd meergranenbrood met roomkaas